Кухни по поръчка

Удобна и многофункционална кухня е мечтата на всяка домакиня.

 

Добре дошли в Shoriko.bg!
Благодарим Ви, че посетихте нашия уеб сайт, позволете ми накратко да Ви представим нашата фирма:

SHORIKO e еталон за високо качество, висок стандарт на изработка мебели по поръчка, прецизен монтаж и достъпна цена. Специализирани сме в изработката на мебели по индивидуални проекти (гардероби по поръчка, спални по поръчка, детски стаи по поръчка, кухни по поръчка, офис мебели). Стараем се да задоволим всички нужди на клиентите ни с високо качество, висок стандарт на изработка, прецизен монтаж и цена посилна за всеки клиент. Ние помагаме от начална до финална фаза на дизайна като максимално наблягаме върху функционални и практични решения, което е в основата на интелигентния дизайн като цяло. Нашите продукти са изработени и произведени индивидуалн за всеки наш клиент. Съобразно с Вашите изисквания, предпочитания, вкус и финансови възможности можем да Ви изработим индивидуален проект и калкулация на Вашите мебели. SHORIKO е фирма специализирана в изработването на мебели по поръчка. Наши партньори са едни от водещите дистрибутори на мебелен обков, ЛПДЧ и MDF плоскости. Предлагаме неограничен брой от структурни и цветови комбинации подходящи за обзавеждането на Вашата кухня, хол, спалня, антре, хотелско или офис обзавеждане.
Все повече хора живеят в градовете върху все по-малки площи. Също така, все повече хора, и от двата пола, живеят поединично. Ето защо максимално наблягаме върху функционални и практични решения, което е в основата на интелигентния дизайн като цяло. Световното население става все по-информирано и целенасочено, като мястото за компромиси намалява с всеки изминал ден и затова екипът на SHORIKO е готов да изпълни Вашите желания.

Кухнята е едно от най-важните помещения в дома, особено за добрата домакиня. Кухненското пространство трябва да е едновременно красиво, удобно и функционално.

Ролята на кухнята в модерния дом се променя драстично през десетилетията. Това, което в близкото минало бе просто помещение за готвене, по-често „управлявано“ от жените, през 21 век е ядрото на дома.
Днес готвенето е акомпанирано от богата разнообразност от активности, като кухнята се превръща не само в кулинарен център на дома, а и в социален.
Основното ни правило е в производството на всяка модерна кухня е нейната устойчивост.