Детски стаи по поръчка

Всеки родител желае най-доброто за своето дете.

Добре дошли в Shoriko.bg!
Благодарим Ви, че посетихте нашия уеб сайт, позволете ми накратко да Ви представим нашата фирма:

SHORIKO e еталон за високо качество, висок стандарт на изработка мебели по поръчка, прецизен монтаж и достъпна цена. Специализирани сме в изработката на мебели по индивидуални проекти (гардероби по поръчка, спални по поръчка,детски стаи по поръчка, кухни по поръчка, офис мебели). Стараем се да задоволим всички нужди на клиентите ни с високо качество, висок стандарт на изработка, прецизен монтаж и цена посилна за всеки клиент. Ние помагаме от начална до финална фаза на дизайна като максимално наблягаме върху функционални и практични решения, което е в основата на интелигентния дизайн като цяло. Нашите продукти са изработени и произведени индивидуалн за всеки наш клиент. Съобразно с Вашите изисквания, предпочитания, вкус и финансови възможности можем да Ви изработим индивидуален проект и калкулация на Вашите мебели. SHORIKO е фирма специализирана в изработването на мебели по поръчка. Наши партньори са едни от водещите дистрибутори на мебелен обков, ЛПДЧ и MDF плоскости. Предлагаме неограничен брой от структурни и цветови комбинации подходящи за обзавеждането на Вашата кухня, хол, спалня, антре, детска стая, хотелско или офис обзавеждане.
Все повече хора живеят в градовете върху все по-малки площи. Също така, все повече хора, и от двата пола, живеят поединично. Ето защо максимално наблягаме върху функционални и практични решения, което е в основата на интелигентния дизайн като цяло. Световното население става все по-информирано и целенасочено, като мястото за компромиси намалява с всеки изминал ден и затова екипът на SHORIKO е готов да изпълни Вашите желания.

Родителите винаги се стремят да създадат идеалната детска стая, за да се чувства детето добре в нея и едновременно да разполага с подходящи условия за игра, учене и почивка.
Ако разполагате с по-малка площ, тогава използвайте мултифункционални мебели или обзавеждане на няколко нива. Идеята е детето да разполага с достатъчно място, за да играе свободно.
Екипът на SHORIKO ще изпълни Вашата вълшебна детска стая!